szerda, július 01, 2015

:)))







6 megjegyzés:

Czirják Árpád írta...

De jól nézel ki, baszki! Ó, bocs! Most már jól kivehető, hogy elmúlt fotóidhoz képest itt most már kicsit lefogytál, s leadtál egy kicsit abból a múltkori nagy hasadból, nekem úgy tűnik, hogy kicsit karcsúbb lett a derekad, lehet, hogy azóta fejedbe szállt az ambíció, s kicsit kevesebbet eszel s egészségesebbeket, s többet sportolsz… Én banánt megeszek napi 3 x 1 kilót (nézd csak meg a magyar wikipédián, mi minden jó dolog van benne), olyan potencianövelő szer, mint semmi más, mást már alig eszek! És milyen szexi vagy ezen az új fotón, kedves Noémi! A tested! Azok a furibundus nőies vonalaid, bájaid! S főleg a kisugárzásod! Neked stílusod van, kedves Noémi! Ez a fehér testhezálló ruha, no meg ezzel ellentétben a fekete kiegészítők (és hajad), az a szexi kis fekete kesztyű meg csizmák, úgy feldobják a látványod! Nekem már első látásra spontán erekcióm let, mintha a Playboy valamelyik oldalán, nem is a saját blogodon lenne ez a fotó! Nem is tudlak az agyamból kitörölni, olyan dögös, kívánatos, jó vagy... Pedig milyen szép arcod van! Nem tudom ki volt az az őrült, aki régebb le”mongolidiótá”zott téged ezen a blogon? Sok férfi gyűlöl téged? Dehát miért? Mit csináltál, hogy ilyen heves ellenérzéseket váltasz ki bennük? Én például (majdnem) minden nap csak szeretkeznék veled, még így, ahogy ezen a blogodon keresztül bugyután ahogy megismertelek... Blogodon mindezidáig ez a rólad készült legeslegjobb fotó (amilyen szép vagy, biztos akad olyan is, amiket nem posztoltál blogodra – érthető, hogy miért nem)! Úgy nézel ki, mint egy húszéves egyetemista, árad belőled a szexualitás, az erotika! Ki készítette ezt a fotót? Mert engem bizony kikészített! Nagyon klassz! Fasza! Abszolút profi! Erős vagesz! Most aztán jól elkapott! Ki az? Akivel lovagolsz s modellt állsz fotózkodni? Csak nem Henn János?

Noémi írta...

a fotókat Zsuzsa készíti, amint már láthattad régebb is, nem értem miért teszel össze másokkal. kölcsönösen készítünk egymásról fotókat ... nálunkfele csak olyasvalaki lovagol, akinek saját lova van.

Czirják Árpád írta...

Tudtommal Henn Jánosnak is van (vagy csak már volt?) saját lova! És régebb még lovagoltál is vele, nem is egyszer, mint ahogy más férfiakkal is, ahogy régebbi blogfotóid is tanúskodnak erről!

Noémi írta...

neki sosem volt, és szerintem sose lesz lova ... régi, felednivaló idők voltak azok, szóra sem érdemesek.

Czirják Árpád írta...

Végül sikerült kilovagolnod a napokban Pusztakamarásra a Sütő-megemlékezésre?

Noémi írta...

én nem tudom ezt honnan veszed, hogy én azt mondtam, hogy odalovagolnék?!