szerda, július 01, 2015

a képmutatás és az álszenteskedés netovábbja, amikor könnyezve, vergelődve milliók védik a kutyákat, nehogy megöljék őket a yulini kutyahúsfesztiválon, és ezt teszik miközben a saját országukban naponta milliószámra ölnek le ugyanúgy más állatfajokat, de az természetesen normális dolog, hisz hogyan lehetne kihagyni a kolbászt, a hamburgert, a steaket??!!

http://www.nydailynews.com/opinion/runkle-disgusting-hypocrisy-eating-animals-article-1.2275120

9 megjegyzés:

Czirják Árpád írta...

http://magyarnarancs.hu/lokal/kutyasok-kutyabaratok-ide-ide-gyorsan-95150

Czirják Árpád írta...

S akkor a lovaiddal mit csináltál, mikor majdnem egy évet elmentél Írországba? Kire bíztad? Kinek adtad oda?

Noémi írta...

akkor csak 3 hónapig voltam elmenve, nem egy évig, de szerencsére hazajöttem hamarabb, mert eltették volna láb alól a lovamat, mert akkor még csak egy volt ... nem tudtak bánni vele, ő nem szerette ott, éheztették, szomjaztatták és még pofán is rúgta egy másik úgy, hogy azóta sem jött helyre teljesen, állandóan könnyezik az a szeme.

Czirják Árpád írta...

Kedves Noémi! Nem kerülgetem a forró kását, direktbe kérdezem: el tudnád-e ismét hagyni 3 hónapra a Mezőséget, s lovaidat?

Noémi írta...

NEM!!! amikor elmentem 2011-ben, akkor valaki, aki csak meg akart szabadulni tőlem, befolyásolt!

Czirják Árpád írta...

Meddig élnek még természetes módon a lovaid? Bocs, hogy megint ilyen direktbe kérdezem, de te szakértő vagy, és én meg túl lusta vagyok blogodon és a wikipédián utánanézni a dolgoknak, hogy kiszámoljam meddig élnek még a lovaid?

Noémi írta...

ez most olyan hülye kérdés, mintha én kérdezném meg tőled, hogy te mit gondolsz, még hány évig fogsz élni?
és miért érdekel téged egyáltalán meddig fognak élni a lovaim? te akarod eltemetni őket?!

Czirják Árpád írta...

Tényleg hülye kérdés, most látom magam is! Na, mindegy is, nem kínozlak többet! A lényeg, hogy sem a Mezőséget, sem a lovaid nem tudod elhagyni. Függőségben szenvedsz?

Noémi írta...

majd ha a Mezőségen fogok lakni, el fogom mondani majd, hogy el bírom-e majd hagyni vagy sem ... be fogok költözni két lóval, négy kutyával és három cicával egy garzonlakásba ... jó lesz majd így? abbahagyod akkor majd a hülye kérdéseket?!