kedd, október 07, 2008

miért is?

A tegnap láttam a youtube-on egy videót, és azután már biztos voltam benne, hogy nekifogok, megcsinálom ezt a blogot, remélem sikerül .
Már régen gondolkoztam azon, hogy létrehozzak egy olyan blogot ahol a lovakról és a lovak szeretetéről, gondozásáról,egyszóval mindenről ami a lovakról , lovaglásról, lótartásról szólna, megfűszerezve történetekkel.
Biztosan én vagyok már az n-edik aki ezzel próbálkozik, de majd erről a blogról is lehet olvasni majd valami hasznosat, tanulságosat.

19 megjegyzés:

Henn János írta...

Értelmes, szép kezdeményezés. Kitartást hozzá!

Noémi írta...

Köszönöm. A kitartás nagyon fontos, többek között.

Czirják Árpád írta...

Nagyon szép vagy, kedves Noémi, már régebb is írtam ezt, de újra leírom: a tested, meg ami bentről kisugárzik (fütyülök a gyógyszereidre, nem érdekel, míg élek, csodálni fogom a szép nőket)! Én mindig hosszasan megcsodálom a rólad készült fotókat, amiket itt, ezen a blogon közzéteszel! Mikor láthatunk még újabb fotókat rólad, itt ezen a blogodon? Frisseket, mostanába készülteket? Én ugyan nem tudok már szeretőddé válni, főleg, ha, amint írtad, 6 éves kapcsolatot szakítottál nemrég végleg meg, amúgyis van néhány, nem sok, de van, év különbség köztünk... De terveim vannak: az aktfotózás, mint művészet. Engem soha nem érdekelt a pornográfia, csak a nőies formák! Be kéne valahogy lopódzkodjak a gondolataid közé, hogy elfogadj, és kipróbálj valami ilyesmit. Egyébként miért írtad magadról, hogy kurvává válsz?

Noémi írta...

kérlek frissítsd fel a memóriámat, én nem tudok róla, hogy azt akarnám, hogy kurvává váljak ...

Czirják Árpád írta...

De hát... Akkor meg mit értsek ez alatt:

"Blogger Vargha Noémi írta...
former blind girl ... but life's payback (already) is a bitch!

2013. július 2. 19:31"?

Czirják Árpád írta...

De hát... Akkor meg mit értsek ez alatt:

"Blogger Vargha Noémi írta...
former blind girl ... but life's payback (already) is a bitch!

2013. július 2. 19:31"?

Jaj, most látom, nem lehet névtelenül ide megjegyzést írni. De gondolod, hogy anélkül nem tud - aki nagyon akar (és utóbbi időbe látom nagyonis akadt egy-két nálam őrültebb is) - hamis identitással veled kapcsolatba lépni?

Noémi írta...

persze, ha nagyon akar mocskolkodni valaki, akkor megteheti álnévvel, hamis e-mailcímmel is, s nem kell őrült sem legyen.
nem tudom mennyire tudsz vagy sem angolul, de leírom magyarul is : volt vak lány ... de az élet visszafizetése az (már) kegyetlen! (szó szerint nem lenne túl jó fordítás)

Czirják Árpád írta...

De hát kit bánthattál te úgy meg itt ezen a blogon, és mivel, hogy "mocskolkodásra" vetemedjen?

Noémi írta...

volt egy pár júniusi bejegyzés, amit utólag letöröltem ... nem volt érdemes a blogon hagyjam ... az akivel hat évig voltam írt olyasmiket, amiért letiltottam a névtelen megjegyzéseket (csak ő hiszi azt, hogy nem tudom, hogy ő volt) ... szerintem van sejtésed kiről van szó ...

Czirják Árpád írta...

6 év valakivel együtt az nem semmi (gonolj kicsit bele, hogy 1 év az már nagyon, de nagyon sok: 1 év alatt nagyon messzire el lehet jutni egy kapcsolatban)! Ott már nagyon komoly dolgokról lehetett szó! Én igazából nem őt féltem, hanem téged! Hogy lélekben, érzelmiekben, értelmiekben ne károsodj, és hát persze testiekben se (mindennapi sport)! Persze így, leírva, kicsit veszítenek a szavak az értelmi súlyukból, de engem ez nem bánt: dixi et credo...

Noémi írta...

persze, hogy nem semmi, csak egy idő után már egyoldalú lett, és a kihasználás fele hajlott el, nagyon, csak én nem akartam tudatosítani ezeket magamban (szerinte szánalmas vagyok, hogy ezeket leírom a blogomra ... különben téged próbált utánozni, pl. hümm-hümm, vagy c-c-c) ... és nem, nem károsodtam semmilyen szinten, mert ahogy felfogtam mi is történt velem főleg az utóbbi másfél évben, egyből megszakítottam vele minden kapcsolatot és hallani sem akarok róla ... én leírom mindezeket, s te közben lehet szívatsz szubtilisan ... :)

Czirják Árpád írta...

Te édes jó Istenem! Másfél év: teled és múlt nyarad is! Hogy bírtad? Nem őrültél meg? Te tényleg egy kurvára (ó, bocs) tökös csajszi vagy! (ez is egy nagyon jó pozitívum) Amúgy én próbálok megérteni mindenkit: egy férfinak egy szeretkezés nélküli nap: kínzás az!

Hogyan "szívatnálak"? Te olvastad a mai első bejegyzésem? Nem másolom ide, de olvasd el, kérlek, még egyszer!

Ami pedig utánzásom illeti: egyedi vagyok! Még az úr Isten sem tudna (ha akarna) klónozni engem!

Noémi írta...

s te még őt sajnálod ... tűrtem, mert reménykedtem, hogy mégsem úgy van, ahogy úgyis tudtam, hogy volt, csak saját magam ámítottam, node felébredtem, ha későre is!
azt írtam, hogy próbált utánozni, hogy rád terelje a gyanút.

Czirják Árpád írta...

Kedves Noémi,

Ne haragudj, fél 8 van, most mennem kell, de blogodba tudok kukkintani újra, legközelebb péntek délután! Blogom profiljára kattintva nyílvános az e-mail-címem. Moderálást én sajnos több mint 1 éve vezetek, engemet - kis híján - nálam nagyobb őrültek be akartak zárni a börtönbe: blogom miatt!

Jaj, és egy túl személyeskedő kérdés: feltetted magad az erdélyi társkereső honlapjára?

Szeretettel és (engedd meg, hogy) hosszasan öleljelek,

Pusssz!

Czirják Árpád írta...

(nem sajnálom: irigylem, hogy 6 éven át a szeretőd volt! :-)

Noémi írta...

vigyázz miket írsz ... :)
nem tettem én fel magam sehova, nem tudom miből gondolod ...

Czirják Árpád írta...

Nézd, micsoda gyönyörű lovasfotók! Kár, hogy nem voltál ott!

http://www.szekelyhon.ro/aktualis/csikszek/tartalmas-hetvege-csikszentdomokoson

Czirják Árpád írta...

Meg szerettelek volna hívni szeptember 1-től a román tengerpartra, 1o napra, csak velem, az én költségemen. De ha nem bírod ki még ennyit sem lovaid nélkül... Nem tudom...

Noémi írta...

szerintem a playboy-ból a középső lapot ha kitéped, elmehettek a tengerpartra, és még olcsóbban is kijössz ...