kedd, november 11, 2014

logikus magyarázata a csukott elméjűeknek : az elefánt állatkertben született, ergo neki így a szuper, nagyon meg van elégedve, minden rendben vele, szeretné ha élete végéig bezárva tartanák, nem is vágyik másra!

mi kell történjen ahhoz, hogy felnyíljon, felpattanjon az emberek tágra bevarrt szeme, hogy lássák naponta hány millió állat szenved, hogy fizetik azt, hogy ipari farmokon tartsák őket, kihasználják a végtelenségig, zárva tartsák kis helyen, majd szörnyű körülmények között vágóhídra szállítsák és megöljék őket a tradíció, szokás, íz és kényelem nevében???'!!!

már az Ókorban híres emberek rájöttek arra, hogy az állatokat kihasználjuk a saját hasznunkra és lemondtak a húsevésről, és nagyon sok tudós, író, stb. rájött erre a történelem során ... remélem nap mint nap egyre több ember fog felébredni eszméletlenségéből!

ha valamit ősrégi idők óta csinál az emberiség, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy jó is amit tesznek, vagy felhatalmazza őket, hogy tovább folytassák a tradíció és szokás nevében, ez röhejes!

különben a többség agymosása működőképes, inkább hátat fordítanak az emberek, mintsem szembesüljenek az igazsággal.

úgy bánjunk más élőlényekkel, ahogy mi akarjuk, hogy bánjanak velünkaz állatok nem tárgyak, hanem nem-emberi élőlények, nincs amiért az ember alábbvalónak, alacsonyabb rendűnek tekintse őket, sőt, még sok mindent tanulhatunk tőlük!

Nincsenek megjegyzések: