szerda, június 18, 2014

annak, aki azt mondja, hogy nem lehet 7 milliárd embernek elég gabonát termelni ... de az ezen a rengeteg gabonán felnevelt állatnak lehet adni, hogy aztán hamburgert csináljanak belőlük!


4 megjegyzés:

Noémi írta...

Czirják,Írországban voltam, és nem Mezőség az, ahol vagyok, de úgy látszik egy kicsit nehéz felfogású vagy, mert már többedszerre ismétled magad ... és ha nem értesz a mezőgazdasághoz, spéci a gabonatermesztéshez, mert ez kirí beszólásaidból, akkor okosabb maradtál volna, ha hallgatsz ... felőled az Északi-sarkon is termeszthetnének búzát, nemde?

Noémi írta...

Czirják, megint, ismét kiszabadultál a kényszerzubbonyodból? szólj az asszisztenseknek, hogy helyezzenek vissza, mert akkora marhaságokat írogatsz, hogy fáj az internet bele! ne röhögtesd magad már megint!

Czirják Árpád írta...

Hopp, galopp-galopp-galopp, nincs szebb tánc mint a galopp, hopp, galopp-galopp-galopp, ha még gyüssz a Bekecsre, nézz be kérlek Mikházára es!

Hopp, galopp-galopp-galopp, Nyárád-mentén is galopp...

Noémi írta...

értem már, ezek szerint még nem engednek ki őszire sem a bolondok házából ... csak ne hagyd, hogy elguruljon ismét a gyógyszered!