hétfő, március 11, 2013

aszonygyák, hogy csak ötezren vótunk ... de hogy melléfogtak!


12 megjegyzés:

Névtelen írta...

ájiszé bélúvagútááá a székáj fűvárossba-é?

Noémi írta...

ejszén jó lett vóna, ha tőlem telik, be es mejek lóháton! de te honnét írogacc, hogy nem vótá ott?

Névtelen írta...

én mindig a közeledből. távolságot tartok, hogy ne legyek elfogult. ám mindig közelről, hogy a dolgokat a maguk valójába-velejébe fürkészhessem, mint egy kisérletező laboráns. igy vagy te szép az én szememben-elmémben. szeretek a közeledben lenni. egyébként tényleg nem volt huszárbévonulás? dehhh, milyen szépen mutattál volna egyenruhádba '-)))

no sebaj, majd beszélek az angyalkáddal, hátha karácsonyra...

Amúgy érdekes konstatálnom, hogy Vajdaszentivány benn van a Székelyföldön...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5f/Szekely_Land_issues_final.svg

Szeretettel ölellek, kedves Noémi!

Noémi írta...

én mondtam már, hogy Vajdaszentivány Székelyföld határán van!
különben jószántamból, szolidaritási okból lemondtam a huszárkodásról, bár amúgy is már nagyon tele lett a hócipőm egyesek viselkedésével, így nem volt nehéz ... nélkülük is tudok lovagolni, túrázni, nem voltunk egymáshoz kötve, nyilván vannak számomra kedves emberek közöttük, akikkel most is tartom a kapcsolatot.

Névtelen írta...

örülök neked, kedves Noémi, te mindig olyan jól csinálod a dolgokat, most is: a fontos, hogy te saját magad jól érezd magad a bőrödben. de kisugárzásod most is lenyűgöz engem, és titokban kicsit csodálattal is tölt el ez a mesebelinek tűnő hogy is mondjam, bátorság, ami egyáltalán nem jellemző egy nőre! de... nem érzi zeüsz magát igy egyedül...???

Noémi írta...

nem mindig lovagolok egyedül, de ha igen, az engem nem zavar egyáltalán!
nem vagyok én bátor, hát még mesebeli bátorsággal rendelkező? :)
de nem értem miben, hol láttál te bátorságot, és mesebelit abban amit mondtam vagy tettem?

Névtelen írta...

hát hogy egyedül lovagolsz olyan helyeken (te ugyan jól megvagy - néha én is kifejezetten áhitom az egyedüllétet, a csendet, a természettel való "buddhista" harmóniát, de..., és zeüsz élvezi-é?). egyszer csak rádtörnek a zsiványok (mert az ország teli van bokor mögött lapuló gazemberekkel, cigányokkal, miegymás, nemrég hivtam fel figyelmed Móricz novellájára, a Barbárok-ra, a Sadoveanu Baltagul-jára...), s puff: elvisznek magukhozláncolva, szekéren... ilyesmik...

nézd csak ezt a filmet, a tegnap láttam a tévébe, most nézem újra, annyira megtetszett nekem:

http://www.youtube.com/watch?v=gqbu4iuWiv4

mindenesetre pihentető, nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat kivánok!

Noémi írta...

nem hiszem, hogy annyira veszélyes lenne az egyedül való lovaglás ilyen szempontból, viszont a balesetek történése szempontjából veszélyesebb! ha pedig fent ülök a ló hátán, akkor nem tudnak levenni onnan olyan könnyen!
a te víziódban egy ló miért csak több ló társaságában élvezheti a lovaglást?
nyugodalmas jó éccakát!

Névtelen írta...

Nem tudom... Amiket a filmekben látok... Godolom sem Móricz, sem Sadoveanu nem az ujjából szopta ki azokat a sztorikat, amiket megirtak... Meg az utcasarkon, ahogy örülnek a kutyák egymásnak, ha találkoznak, mint a gyerekek a játszótéren! Mint két egyazon szakmához tatozó szakember: ahogy egymás közt az állatorvosok felengednek, vagy az anorexiások, stb. Kell legyen ebben valami pszihológia! Na, puszi! Légy jó. Aztán majd még folytathatjuk az eszmecserét, más napokon is '-) Veled szivesen eltársalgok... (nem mindig és nem bármiről)

Noémi írta...

jaj de örülök, hogy néha leereszkecc hezzám es! XD

Névtelen írta...

Mongoloido! Vezi să nu rămâi fără cal cumva! Te aştept pe dantanasa.ro să ne mai batjocoreşti puţin. Să vedem dacă ai curaj demento!

Noémi írta...

defapt cine esti si ce vrei?!
daca ma ameninti, macar nu o face anonim, ca asta da dovada de lasitate!